lauantai 21. elokuuta 2010

Hellekesän jälkeen

Helteisen kesäloman virkistäminä ovat opiskelijat ja opettajat palanneet opinahjoihinsa, niin myös ISOverstaan tiimi moninaisten verkostotehtävien pariin. Uusien hankkeiden ansiosta ISOtiimi on saanut tarttua entistä monipuolisempiin tehtäviinsä uudella kokoonpanolla, kun tiimiimme liittyi myös atk-suunnittelija Timo Lemmetty ja uusi projektisuunnittelija Säde Pirttimäki. Ensimmäisessä tiimipalaverissamme riitti kuulumisia jaettavaksi. Edessä oli myös pitkä lista tehtäviä, joihin nyt uusin voimin ja innoin pureudumme.

Uuden lukuvuoden myötä puhaltavat uudet tuulet myös verkostoyhteistyössä. Osaava-hankkeen tuella pyrimme entisestään vahvistamaan osaamisen rakenteita verkostossa, mm. rakentamalla ja aktivoimalla kollegiaalisia verkostoja ja vertaisyhteisöjä.

Viime viikolla kesken koulunaloituskiireiden kokoontui lähes 20 ammatillista ATTO -aineiden opettajaa ja koordinaattoria omaan verkostotapaamiseensa. Iltapäivä kävi lyhyeksi, kun aktiivinen porukka innostui jakamaan kuulumisia ja kokemuksia sekä esittelemään omia verkkototeutuksiaan. Pohdimme myös verkostoyhteistyön ideoita ja tarpeita ISOverstaassa. Mietintään jäi, millainen olisi innostava verkkofoorumi vertaisyhteisölle. Olisiko se Facebook, Moodle vai joku muu?
Ensi viikko tuo tullessaan laatu- ja arviointityötä. Käynnistetään myös uutta virtuaaliluokka-hanketta. Niistä lisää seuraavalla kerralla. Aktiivista ja innostavaa verkostosyksyä kaikille!