lauantai 11. huhtikuuta 2009

Lankalauantaita!

Vietetään jo toista ISOverstaan pääsiäistä (vakiintunut verkosto aloitti toimintansa 1.1.2008)! Kovasti on ennättänyt tapahtua tänä aikana. Kuntaliitokset ovat osin karsineet verkostoamme (Eno, Pyhäselkä), mutta toisaalta myös useita uusia koulutuksenjärjestäjiä (mm. Rantasalmi, Juva, Sulkava, Keuda ja Sakky) on liittynyt ISOverstaaseen. Paraikaa on sopimusneuvottelut käynnissä parin uuden oppilaitoksen kanssa. Hienoa, että verkosto kasvaa ja voi hyvin!

Juuri nyt verkostomme on vähän puolitehoinen Leenan jouduttua keväisen liukkauden takia 4 viikon sairaslomalle :( Muutoinkin näin ison verkoston pyörittäminen vaatisi lisää ihmisresursseja. Elämme töiden kanssa aika kädestä suuhun tilanteessa. Meneillään oleva ISOverstaan strategiatyö miettii tähänkin kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja. Mutta strategiakin saa nyt odotella Leenan tervehtymistä...

Verkostojohtamisen kaksi päivää olivat tosi antoisat - kiitos upealle aktiiviselle porukalle sekä Leenan oivallisille pohjustuksille molempina päivinä! Jatketaan keskusteluja, kirjavinkkejä ym. niin Moodlessa kuin Ningissäkin. Kakkospäivän sosiaalisen median osuus (esitys verkossa) sai aikaiseksi kovasti keskustelua. Päätettiin palata aiheeseen elokuun kouskuttamispäivässä (to 6.8.2009).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita viestisi alla olevaan ikkunaan ja lopuksi klikkaa "Lähetä kommentti"!